Tijdelijke radio stop voor Vroomshoopse diskjockeyAndré is altijd actief bij de radio geweest van kleins af aan al maar door gezondheidsreden werd dit steeds lastiger. Na het stoppen bij Sterradio heeft de Vroomshooper besloten even aan zich zelf te denken en een tijdelijke radio stop in te zetten.

Wel laat hij weten in 2021 te starten met het bouwen van een nieuw radio studio in Vroomshoop, “Ik heb een paar mooie aanbiedingen van radio stations liggen waar ik mee in gesprek ben, zodra de gelegenheid er weer is pak ik het radio maken wel weer op”

André WillemAfgelopen zondagavond heeft het bestuur van Sterradio besloten de Sterradio Top 30, dat gepresenteerd werd door André de Raaf, van de zender te halen. Eerder dit jaar heeft Sterradio ook al de programma's ‘André op je Radio’ & ‘Het Foute Uur’ van de zender gehaald. André de Raaf gaat niet stoppen met radio maken, hij laat weten snel weer op de radio te horen te zijn. Binnenkort meer nieuws hierover, ook laat hij weten eind dit jaar/begin volgend jaar te starten met de bouw van een gloednieuwe eigen radiostudio. André wil in het bijzonder Willem de Bie bedanken, hij stuurde elke week tal van nieuwe nummers voor de Top 30, was elke week het typetje in de Top 30 uitzending en verzorgde altijd de telefonische interviews. Daarnaast onderhield hij het contact met de artiesten en was hij regelmatig in de Top 30 studio te vinden! Willem de Bie BEDANKT! Onze samenwerking blijft bestaan bij een nieuw radiostation.

In de Nederlandse spin-off van de Vlaamse serie ‘Flikken’ maakt de kijker kennis met de jonge temperamentvolle rechercheur Eva van Dongen (Angela Schrijf) en haar collega, de ervaren Amsterdamse rechercheur Floris Wolfs (Victor Reinier).

Gastrol voor Vroomshooper André de RaafSamen met het blauwe team (in uniform) Marion Dreesen (Oda Spelbos) en Romeo Sanders (Sergio Romero IJssel) strijden zij tegen de criminaliteit in Maastricht en omstreken.

In seizoen drie speelt de toen 22-jarige André de Raaf uit Vroomshoop een dubbele gastrol. Samen met rechercheur Eva van Dongen gaan ze undercover naar de Ardennen, maar hier komen ze ne nooit aan. Floris Wolfs en Romeo Sanders gaan op onderzoek…

‘Het waren vier drukke opnamedagen die ik heb bijgewoond. Voor de opnames waar ik in speelde zijn we naar Maastricht en Aken geweest. Hier hebben we gedraaid in een oud Duits militair terrein. Dit worden erg spanende afleveringen’. Verteld de 22 jarige Vroomshooper.

‘Tijdens deze geweldige ‘drukke’ dagen is er toch ook tijd voor ontspaning. Samen met de crew hebben we veel gelachen en genoten van de geweldige natuur. Je bouwt een echte band op samen.’

Angela Schrijf: ‘We hebben genoten van de bijdrage van André, diep respect hoe hij meedeed tijdens de opnames en zijn verborgen talent toonde.’